Winnaars bij SkinVision

4/06/2015 - karin

Omdat SkinVision benoemd is tot beste huidspecialist, geselecteerd uit 520 salons, werd er in het bijzijn van burgemeester Bort Koelewijn een feestje gevierd

winnaars bij SkinVision IJsselmuiden schoonheidssalon feest met bort koelewijnDeze onderscheiding is toegekend voor vakkennis, resultaatgerichte werkwijze en passie voor het vak. Dankzij het vertrouwen van de klanten kon deze ‘Outstanding Performance Award’ gewonnen worden. Dat wilde eigenaresse Karin Steen Redeker met haar klanten vieren.

De Award Party werd 29 mei gehouden en werd een groot succes. Onder het genot van een hapje en drankje werd er gezellig feest gevierd in de tent. Onder de bezoekers worden drie Award behandelingen verloot. De winnaars zijn:

-G.J. van de Wetering
-Diana van de Berg
-Rebekka van Ommen

De bezoekers van het feest ontvingen een goodybag met ondermeer een waardecheque.

Veel bezoekers ondergingen gratis de nieuwste behandeling op het gebied van huidtherapie, de innovatieve LED licht therapie. Een huidverbeterende en verjongende behandeling. Bezoekers stonden versteld van het resultaat in korte tijd.

Mijn huid voelt veel zachter en straalt. Een gezonde kleur en huidglans. Zeer ontspannend en mijn huid voelt steviger.

Tijdens de party werden ook de nieuwste producten van Image SkinCare geïntroduceerd. Huidverbeterende cosmetica voor snel zichtbaar resultaat bij huidproblemen, huidverjonging en huidverbetering. Firma ‘Gabson’, internationaal medisch specialist in huidpeelingen, heeft de Award uitgereikt en gaf tijdens de party gratis behandelingen met de Image SkinCare producten.

award party skinvision tennekesaward party skinvision tennekes

award party skinvision tennekes

award party skinvision tennekes

award party skinvision tennekes