Succesvolle Award Party

30/05/2015 - karin

SkinVision viert Award Party als “beste huid specialist Noord Nederland”

Award Party Huidspecialist SkinVision Ijsselmuiden beste schoonheidsspecialist kampen genemuiden zwolle

skinvision award party beste huidspecialist ijsselmuiden kampen genemuiden zwolle

 

 

Award Party Huidspecialist SkinVision Ijsselmuiden beste schoonheidsspecialist kampen genemuiden zwolleAward Party Huidspecialist SkinVision Ijsselmuiden beste schoonheidsspecialist kampen genemuiden zwolleAward Party Huidspecialist SkinVision Ijsselmuiden beste schoonheidsspecialist kampen genemuiden zwolleAward Party Huidspecialist SkinVision Ijsselmuiden beste schoonheidsspecialist kampen genemuiden zwolleAward Party Huidspecialist SkinVision Ijsselmuiden beste schoonheidsspecialist kampen genemuiden zwolleEen grote opkomst tijdens de Award Party op 29 mei 2015 bij SkinVision in IJsselmuiden. Klanten en belangstellenden van dichtbij en ver brengen een bezoek. Burgemeester Bort Koelewijn en de plaatselijke Pers zijn ook aanwezig.

Bezoekers ondergaan gratis de nieuwste behandeling op het gebied van huidtherapie, de innovatieve LED licht therapie. Een huid verbeterende en -verjongende behandeling. Bezoekers staan versteld van het resultaat in korte tijd:

Mijn huid voelt veel zachter straalt. Een gezonde kleur en huidglans. Zeer ontspannend en mijn huid voelt steviger.

Tijdens de Party worden de nieuwste cosmeceutical producten van Image SkinCare geïntroduceerd. Huidverzorgings producten met een intensievere werking dan cosmetica. Verbaasde reacties na de behandeling van 2 minuten!

Ik zie echt een groot verschil. Mijn huid ziet er veel egaler uit, voelt prettiger aan en is niet meer droog.

Onder het genot van een hapje en drankje, wordt er gezellig feest gevierd in de tent. Onder de bezoekers worden 3 Award behandeling verloot. De winnaars zijn: G.J. van de Wetering, Diana van de Berg en Rebekka van Ommen. Als dank ontvangen bezoekers een goodybag met o.a een waardecheque.

Beste mensen: Hartelijk dank voor uw komst en gezelligheid. Dank voor de felicitaties, complimenten, waardering, bloemen en kado’s. De Award Party is zeer geslaagd, we hebben samen een prachtige middag en avond gehad!

– Karin Steen Redeker