SkinVision Award winnaar!

13/04/2015 - karin

Tijdens de jaarlijkse Award uitreikingen van Image SkinCare, waar meer dan 520 salons aan meededen kreeg SkinVision uit IJsselmuiden de Outstanding Performance Award uitgereikt. Met deze grote prijs is SkinVision verkozen tot de beste huidspecialiste van Noord Nederland.

SkinVision Karin Steen Redeker beste huidspecialist Ijsselmuiden Award Winnaar“Als winnaar van de Outstanding Performance Award heeft SkinVision, in 2014 een uitstekende presentatie neergezet. Als professionele huidspecialiste en meest innovatieve bedrijf, onderscheidt SkinVision zich duidelijk door de resultaatgerichte werkwijze. Door ervaring adviseert Karin haar klanten vakkundig, verdiept zich in het probleem van de klant en zoekt passende oplossingen. De manier waarop zij met haar klanten omgaat, de passie die Karin voor haar vak heeft en de vakkennis die zij continue up-to-date houdt, is op een positieve manier opvallend te noemen. Resultaten en vakkennis zijn een belangrijk onderdeel van het toekennen van deze prijs”.

– Image SkinCare

“Wat een verrassing! Hier ben ik uiteraard erg trots op en ik wil dan ook alle mensen, die dit samen met mij mogelijk gemaakt hebben, hartelijk bedanken. Beste klanten: bedankt voor jullie hulp en vertrouwen. Bedankt voor de mooie resultaten in huidverbetering‬ die we samen waar mochten maken. Dankbaar voor alle lieve mensen die mij hebben geholpen, gecoached, gesteund, geliked, gevolgd… Zowel privé als zakelijk!”

– Karin Steen Redeker – SkinVision
 
Speciaal voor deze avond waren Dr. Marc Ronert en Janna Ronert, oprichters van IMAGE Skincare, overgevlogen vanuit de U.S.A. Met trots nam Karin Steen Redeker de Award in ontvangst.