Reviews

Karin van Skin Vision heeft mij enorm geholpen bij mijn acne-problemen in zowel mijn gezicht als hals. Mijn hele gezicht zat onder de ontstekingen, was opgezet en rood. Na verschillende peelingen, gebruik van Laviesage pillen en Image producten is mijn acne zo goed als verdwenen! Ze levert echt werk op maat en houdt rekening met je huidtype. Ook de tip om geen zonnebrand op mijn gezicht te smeren, verstopt de poriën en veroorzaakt ontstekingen, helpt enorm! I.p.v. Zonnebrand gebruik ik nu de image gezichtsbruiningscreme factor 30. Problemen met je huid? Dan is Skin Vision het juiste adres!
– Karin Potgieter
seperator
De behandelingen en de producten van Image die ik gebruik, hebben veel effect en resultaat; ik heb geen last meer van acne en mijn gevoelige huid is niet meer droog. Ook de LED-licht therapie (blauw licht voor mij), zorgt ervoor dat mijn huid kalmeert, waardoor deze nu glanst en straalt. De specialiste geeft helpende tips en goed advies om je huid te verbeteren, echt top!
– Stephanie de Leeuw
seperator
Als eerste van harte gefeliciteerd met het behalen van je Award als beste huidspecialist. Mooie verdienste, toch wel een mijlpaal lijkt mij. Ik zag je in elk regionaal blad, je verdiende loon. Je sluit goed aan bij de klant en bent erg leergierig wat ik bewonder. Je hebt passie voor dit vak!
– Annet Siebrand
seperator
Al mijn hele leven last van eczeem en al die jaren hormoonzalf gebruikt. Ook in mijn gezicht. Kortom mijn huid was er niet zo best aan toe. Bij Skin Vision ben ik heel goed geadviseerd. De producten, behandelingen en voedings/ levensstijladviezen helpen me super! In het begin was de uitwerking nog wel even doorbijten, maar door positieve stimulans en betrokkenheid van Karin kan ik nu na twee maanden zeggen dat het supergoed gaat! Ik heb nog nooit zo’n mooie gave en zachte huid gehad en ik kan zelfs weer make up dragen zonder gevolgen achteraf! Mijn jeuk is weg. Daarvoor ben ik Skin Vision zeer dankbaar!
– Bertine Bruins
seperator

Ik kom bij Karin voor Dorn therapie, nadat ik jaren last had van mijn nek en hoofdpijn, na de eerste behandeling had ik geen band meer om mijn hoofd en zijn na een paar behandelingen de klachten helemaal weg. Nu tijdens de zwangerschap heb ik door de dorn behandeling een stuk minder last van mijn bekken en rug. Ook krijg ik gezichtsbehandelingen, mijn huid is een stuk meer gaan stralen, de rode vlekken en acne zijn  veel minder geworden. Karin geeft goed advies, denkt mee en haalt het beste uit je huid naar boven!

– Géanne van de Wetering

seperator

Mijn huid was zo erg droog gevoelig, ik moest elk half uur creme gebruiken. Nu ik sinds een paar maanden bij Karin van SkinVision ben is mijn huid enorm verbeterd. Ze geeft me behandelingen met LED licht therapie en ik gebruik de producten van Image SkinCare en LavieSage. Mijn huid is zo fijn en zacht geworden. Ik hoef nu nog maar 1 x per dag creme te gebruiken, daar ben ik zo blij mee! Ze is erg vakkundig en heeft echt verstand van je huid. Professioneel advies en snel resultaat is wat je hier krijgt. Dank je en ga zo door Karin!

– Pamela Nicolic

seperator

Voor mijn Acne ben ik terecht gekomen bij Skin Vision , het resultaat is fantastisch zichtbaar en de producten van Image SkinCare waar mee gewerkt word zijn heerlijk. Ook om thuis te gebruiken!

– Sophie Wolsink

seperator

Geweldige huidspecialiste, geeft je goed advies en helpt je echt aan een mooie huid met goede behandelingen en producten!

– Diana van den Berg

seperator

Ik had een hele gevoelige hoofdhuid en last van roos en een jeuk. Soms zo erg dat ik ook schilfertjes en jeukende rode plekken op mijn gezicht kreeg. SkinVision heeft medische shampoo’s die echt helpen! Na 2 behandelingen met de shampoo die Karin me adviseerde, voelde mijn hoofdhuid weer fijn aan. Eindelijk kan ik mijn zwarte kleding weer aan zonder dat hier een laag witte schilfers op ligt. En mijn hoofdhuid voelt eindelijk weer fijn en schoon!

– Annemieke

seperator

Ik heb een kindje met eczeem. Karin gaf me iets mee om even uit te proberen. Na 4 dagen waren de eczeemplekken echt weg. Verder geeft Karin me tips wat ze beter wel en niet kan eten en hoe ik haar huid kan verzorging. Nu blijft de eczeem weg. Als ze ziek is of erg moe speelt het nog wel eens op. Dan gebruik ik het serum weer en is de eczeem zo weer weg. Huidspecialist met veel kennis! Erg blij mee.

-Mevrouw van Maanen

seperator

Mijn dochter had allemaal pigmentvlekken op haar armen. Ze was vroeger een echter bomenklimmer en ze lag meer dan ze stond. Nu ze puber is vond ze de vlekjes erg vervelend. Met de serum van Karin is dit heel mooi geworden. Dank je Karin!

– Een moeder van een blije puberdochter

seperator

Al na 2 behandelingen merkte dat mijn vale huid weer een frisse uitstraling kreeg. Ik heb meer kleur op mijn gezicht en mijn huid straalt weer. Tijdens de bindweefselkuur merk ik dat mijn slappe huid steeds strakker wordt. Bindweefselmassage is een aanrader voor iedereen die een natuurlijke huidverjonging wil.

– Anoniem, 54 jaar

seperator

Na 4 microneedling behandelingen en LavieSage huidverbetering van SkinVision zijn de lijntjes in mijn bovenlip helemaal weg en mijn huid is veel egaler. Ik zie er jonger uit, het resultaat is boven verwachting!

– Anoniem, 53 jaar uit Zwolle

seperator

Fijne behandelingen en goede producten. Sinds ik voor mijn acne de producten van Image Skincare gebruik, heb ik een veel gladdere huid. Karin geeft veel tips hoe ik mijn acne met voeding kan verbeteren en dat helpt. Erg blij dat ik nu veel minder puistjes heb. Fijne salon en specialist.

– Anoniem, 28 jaar

seperator

Karin weet ontzettend veel en geeft veel informatie. Ik kom veel te weten over mijn huid en hoe mijn huidprobleem ontstaat, ook krijg ik veel tips. Karin is een fijn mens en denkt echt met me mee. Ik ben blij dat mijn zusje me naar SkinVision heeft gestuurd. De producten van Rosel Heim verbeteren mijn gevoelige huid echt heel goed. Mijn huidirritatie is verminderd en mijn huid voelt veel fijner aan. Goede service en een echte oplossing is wat je hier krijgt. Karin: Bedankt voor je tijd en goede advies!

– Lea

seperator

Voordat ik bij SkinVision kwam had ik veel last van acne in mijn gezicht. Maar nu ik behandelingen van Karin heb gehad is het super geworden!! Het is nu zo goed als verdwenen. Karin heeft me uitgelegd hoe ik mijn huid nu thuis verder zelf kan behandelen. Bedankt.

– Tim, 17 jaar

seperator

Ik gebruik sinds 4 weken de Laviesage Beautysupplementen en voel me werkelijk een ander mens. Mijn huid is veel zachter en ziet er stralender uit. Mijn nagels zijn veel steviger. Na 2 weken gebruik merkte ik al dat mijn energie toenam. Ik heb na jaren van vermoeidheid nu weer volop energie. Ik kan me beter concentreren en heb meer rust in mijn hoofd. Doordat ik ook lichamelijk minder pijn heb, heb ik zelfs mijn reguliere medicijnen afgebouwd. Kortom ik voel me veel energieker, relaxter en gezonder! Geweldige supplementen voor je huid en je gezondheid!

– H. Postuma

seperator

Ontzettende aardige specialiste. Geeft meer dan alleen advies en wil je echt verder helpen. Produkten zijn top!

– Sandra de Boer

seperator

Sinds ik bij Karin ben is mijn acne huid enorm opgeknapt. Na 1 behandeling en 1 week gebruik van de proefprodukten al bijna geen puistjes meer. Ik ben erg enthousiast over de producten! Ik waardeer Karin haar kennis enorm. Absoluut een dikke aanrader dus.

– Jenniene

seperator

Ik heb al jaren last van rosacea met rode gloeiende wangen. Na de behandelkuur is mijn huid enorm opgeknapt. Mijn huid is veel minder rood en de gloeiende wangen voelen nu heerlijk koel aan. De producten werken echt goed! Karin geeft goede adviezen en staat altijd voor je klaar. Huidspecialist die je echt wil helpen. Aanrader!

– Marjanne uit Kampen

 

seperator

Jaren geleden is mijn keus gemaakt voor SkinVision omdat zorgvuldig omgaan met je huid en huidproblemen centraal staat. Door de jaren heen is de kennis en ervaring uitgebreid, gecombineerd met goede producten.

– Miranda

seperator

Ik ben heel enthousiast over de producten en behandelingen van SkinVision. Ze heeft altijd goed tips voor mijn huid en de puistjes zijn aanzienlijk minder geworden.

– Stephanie de Leeuw

seperator

Al een poosje bij Karin in behandeling. Ik had een onzuivere huid en mee-eters. Nu is het mooi fris en schoon.

– Marco

seperator

Sinds ik bij Karin Steen Redeker ben is mijn gevoelige huid zo goed opgeknapt! Omdat mijn huid zo gevoelig was, kon ik niet meer tegen de zon. Nu kan ik weer gewoon goed tegen de zon en mijn huid voelt heel fijn aan. Goede produkten en behandelingen.

– F. Kloosterziel

seperator

Echt resultaat na behandelingen tegen haargroei in het gezicht

– Anonieme vrouw, 60 jaar

seperator

Ik ben blij met alle service en interesse die ik van Karin Steen Redeker krijg. Ik had al jaren last van huidproblemen. Mijn rosacea is na de huidpeelingkuur echt opgeknapt. Geen gloeiende rode huid meer, mijn huid voelt nu zacht en rustig aan. Een fijn ontspannen gevoel. Goed advies en ze kan heerlijk masseren, heel ontspannend.

– Mevrouw Vorsselman

seperator

Bij Karin sta je als klant in het middelpunt. Je krijgt advies op maat. Al jaren klant en krijg complimenten over mijn uitstraling.

– Eva van Dijk

seperator

Sinds bezoek aan Skin Vision voor elektrisch ontharen in het gezicht, geen tijd meer verspillen met de pincet. En dat voor lange tijd. Heerlijk gevoel!

– Wilhelmina

seperator

Bij het bezoek leuk ontvangen. De behandeling voor ontharen verloopt heel goed. Mijn haartjes in het gezicht worden steeds minder.

– Riekie Bosman

seperator

Ik was zo verbaasd toen ik na de behandeling in de spiegel keek. Zo glad, gaaf en vol als mijn huid is! Van deze vitamine facial wordt ik blij en het geeft veel energie.

– Martha Mulder

seperator

Ik ben al jaren bij Karin Steen Redeker.  Ze is heel goed in haar vak, verdiept zich echt in je huid en geeft uitgebreid advies.

– Jeanet Dokter

seperator

Ik heb nu 2 behandelingen gehad en merk dat ik nu al minder pukkels en mee-eters heb! Dank je Karin!

– Roos, 10 jaar

seperator

Geen ongewenste haargroei meer in mijn hals en op mijn kin, fantastisch!

– Anonieme vrouw, 33 jaar

seperator

De behandelingen doen wonderen met je huid! Dagen later nog een streelzachte huid. Echte aanrader! Karin geeft goede adviezen waar je wat mee kan. De massages zijn echt super!

– Levensgenieter Harmke

seperator

Heel erg blij met de resultaten van de haargroei op mijn kaaklijn. Stuk minder, geweldig!

– Anonieme vrouw, 59 jaar

seperator

 Service en kwaliteit is wat je hier krijgt. Een aanrader voor iedereen die verbetering wil voor de huid. Karin begeleidt je heel goed.

– Marian 39 jaar