Overbeharing

Verwijderen van overbeharing door elektrisch ontharenSkin Vision IJsselmuiden-Kampen-Zwolle

Wilt u stoppen met scheren, harsen of epileren in uw gezicht om ongewenste haren te verwijderen?

Met elektrisch ontharen verwijderen we de haren duurzaam, zodat u geen pincet meer nodig heeft.

Sinds bezoek aan SkinVision voor elektrisch ontharen in het gezicht, geen tijd meer verspillen met de pincet. En dat voor lange tijd. Heerlijk gevoel!

 

Bij het bezoek leuk ontvangen. De behandeling voor ontharen verloopt heel goed. Mijn haartjes in het gezicht worden steeds minder.

Effectieve behandeling

Harsen, epileren en scheren bieden een tijdelijke oplossing. Het voordeel van elektrisch ontharen is dat we op een effectieve en veilige manier haargroei tegengaan. We schuiven een dun steriel naaldje langs de haarschacht, waarna stroom en warmte het haarzakje vernietigen. Hierdoor kunnen voedingsstoffen er niet meer bij komen en stopt de haargroei.

Haargroei definitief tegengaan

Wij schrijven een kuur van meerdere behandelingen voor om de haargroei stapsgewijs te verminderen. Hoe lang die kuur duurt is afhankelijk van een aantal factoren. Wat vaststaat is dat de haartjes dunner, zachter en lichter worden naarmate de behandelingen vorderen.

Vergoeding Zorgverkering

ANBOS Erkend Schoonheidsinstituut

ANBOS Erkend Schoonheidsinstituut

SkinVision is als erkend en gecertificeerd schoonheidsinstituut aangesloten bij de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie voor Schoonheidsverzorging). SkinVision heeft goede samenwerkingsverbanden met veel verzekeringsmaatschappijen.

Voordeel voor u is dat u voor Acne behandelingen en elektrisch ontharen in aanmerking kan komen voor vergoeding van uw zorgverzekering. Overzicht vergoedingen zorgverzekering Elektrisch Ontharen