Huidverzorging

De weg naar een stralend gezonde huid

Om uw kostbare huid op een verantwoorde manier gezond te houden, werken wij met de biologische producten van Rosel Heim. Dit unieke huidverzorgingsproduct combineert de natuurgeneeskunde en moderne wetenschap.

Ik ben heel enthousiast over de producten en behandelingen van SkinVision. Karin heeft altijd goed tips voor mijn huid en de puistjes zijn aanzienlijk minder geworden.

Bij Karin sta je als klant in het middelpunt. Je krijgt advies op maat. Al jaren klant en krijg complimenten over mijn uitstraling.

Verantwoorde Biologische huidverzorging

De biologische producten van Rosel Heim zijn samengesteld uit lichaamseigen stoffen, waardoor ze probleemloos door de huid worden opgenomen, effectief werken en een natuurlijk resultaat bieden. Ze zijn hierdoor zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën en gaan bovendien preventief huidproblemen tegen. Tijdens een gezichtsbehandeling reinigen en verzorgen wij uw huid, verwijderen we onzuiverheden en brengen we uw huid in balans met een biologisch gezichtsmasker.

Kennismakingsbehandeling

Wilt u uw kostbare huid gezond houden, weer gezond maken en op een verantwoorde manier verbeteren? Of bent u op zoek naar natuurlijke, biologische producten? Dan zijn behandelingen met Rosel Heim zeer geschikt voor u. Neem contact op voor een kennismakingsbehandeling.