Couperose en Rosacea

Heeft u last van rode adertjes? Op uw wangen, neus of kin tekent zich een netwerk van rode bloedvaatjes af. Naarmate de jaren verstrijken wordt de roodheid steeds meer. De rode kleur in het gezicht kan u een onzeker gevoel geven en gaat u zich eraan storen.

Rosacea is een veel voorkomende huidaandoening. Gekenmerkt door de felrode kleur met rode adertjes op wangen en neus. Ook kan de huid gloeiend aanvoelen en kunnen kleine puistjes voorkomen. Een vervelende huidaandoenig die goed te behandelen is.

Ik stoorde mij altijd aan rode aders op mijn wangen. Na de behandelingen heb ik nu eindelijk een mooie egale huid! Ik ben zo blij met het resultaat, achteraf had ik het veel eerder moeten doen.

 

Eindelijk worden uw rode adertjes minder zichtbaar

 

Met de veilige Coagulatie behandeling verdwijnen rode adertjes als sneeuw voor de zon! Om roodheid langdurig tegen te gaan, brengen DermicaPenTherapie en medische huidpeelingen uw huid in balans. Uw huid wordt op lange termijn sterker, gezonder en egaler. Resultaten van de behandeling:

  • Hersteld, kalmeert en geneest uw onrustige huid
  • Kalmeert en verkoeld gloeiende roodheid en puistjes
  • Verminderd trekkerig gevoel
  • Verzacht uw gevoelige huid
  • Voorkomt irritatie en ontstekingen
  • Verlicht jeuk en branderig gevoel

 

Het beste resultaat

 

Met het speciale SkinConcept krijgt het beste en langdurig resultaat. Zo pakken we het huidprobleem bij de oorzaak aan. Voor effectieve huidverbetering werkt SkinVision met Image Skincare. Natuurlijke huidverzorging voor huidproblemen. Beautysupplementen van LavieSage corrigeren de huid van binnenuit. Omdat elke huid uniek is, krijgt u eerst een huidanalyse en persoonlijk behandelplan.

 

Afspraak maken

 

Wilt een rustige egale huid? Neem contact met ons op voor een kennismakingsbehandeling. Mail vasb@fxva-ivfvba.ay of bel: (038) 36 36 634