Pigmentvlekken

Resultaat van de pigment behandeling – Cosmelan

Wilt u van storende bruine vlekken af? Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling voor hyperpigmentatie. Bewezen resultaten!

Deze speciale Cosmelan Behandeling bevat krachtige stoffen die zichtbaar uw donkere vlekken, pigmentvlekken, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, melasma, of zwangerschapsmasker doen verminderen of zelfs DOEN VERDWIJNEN.

  • Licht uw huid op
  • Verminderd pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • Verminderd roodheid en acne
  • Verstevigd uw huid
  • Laat de huid stralen

Cosmelan zorgt ervoor dat u ECHT weer een egale huid krijgt

Cosmelan remt de pigmentproductie in de huid, waardoor donkere vlekken sterk verminderen en zelfs geheel kunnen verdwijnen. Dit in tegenstelling tot andere producten die de pigment vlekken in de huid bleken, wat vervelende bijwerkingen tot gevolg kan hebben. Cosmelan is veilig in gebruik, verbetert en verjongd de huid!

Oorzaken Pigmentvlekken

COSMELAN pakt pigmentvlekken bij de oorzaak aan

COSMELAN pakt pigmentvlekken bij de oorzaak aan

Pigment vlekken ontstaan doordat er in de huid teveel pigment, ook wel melanine genoemd, wordt aangemaakt op één plek in de huid. Dit kan worden veroorzaakt door onder andere huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en door zonlicht. Het is dan ook erg belangrijk dat de huid preventief wordt beschermt tegen de zon met een minimale SPF van 30.

Persoonlijke behandeling

Stap 1: De behandeling

De cosmelan behandeling bestaat uit minimaal 2 professionele behandelingen. Vooraf krijgt u een kosteloos huidconsult en kennismakingsgesprek.

Stap 2: Thuisverzorging

Vervolgens zal een belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2 crème. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen, wordt samengesteld door huidspecialist en is afhankelijk van de gradatie en aard van hyperpigmentatie.

Afspraak maken

Reken nu af met storende pigmentvlekken! Neem contact met ons op voor een kennismakingsbehandeling om snel een egale huid te krijgen.

Mail vasb@fxva-ivfvba.ay of bel: (038) 36 36