Huidverjonging

Een natuurlijk jongere en steviger huid, minder rimpels

huidverjonging

Na 4 microneedling behandelingen en LavieSage huidverbetering van SkinVision zijn de lijntjes in mijn bovenlip helemaal weg en mijn huid is veel egaler. Ik zie er jonger uit, het resultaat is boven verwachting!

Minder lijntjes en rimpels, een gladdere en strakke huid. SkinVision heeft diverse behandelingen voor conditieverbetering, anti aging en huidverjonging. Voor een vitale en zelfverzekerde uitstraling.

Op een natuurlijke manier uw mooie uitstraling behouden? Geen ingrijpende operatie of onnatuurlijke fillers? Als specialist in huidverjonging en anti aging hebben daar verschillende oplossingen voor. Dit kan een huidpeeling zijn, maar ook een microneedling behandeling of bindweefselmassage.

Resultaat huidverjonging:

  • Minder lijntjes en rimpels
  • Gladder oogcontour en bovenlip
  • Strakker en steviger huid
  • Gezonde huidteint en glans
  • Betere hydratatie
  • Grove poriën en huidstructuur verfijnen
  • Algehele huidverbetering en huidverjonging
  • Egalere huid met minder van huidvlekken en oneffenheden

Microneedling, de natuurlijke face lift

Met de nieuwste microneedling techniek (DermicaPenTherapie) krijgt u een jonger, steviger en elastischer huid…zoals jaren geleden. Op natuurlijke wijze activeren we wat uw huid in de loop der jaren heeft verloren. Met kleine, vibrerende naaldjes maken we onzichtbare kanaaltjes in de huid. De serums komen in de diepe huidlagen en pakken huidveroudering bij de oorzaak aan. Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig.

Jaren jonger na een Bindweefsel kuur

Bindweefselmassage is stevige en diepe massage die de huid op een natuurlijke manier lift, zonder dat uw mimiek verloren gaat. Een aangename, ontspannende behandeling. De gezichtsspieren en huidlagen worden weer in jongere conditie gebracht. Huidveroudering wordt vertraagd en uitgesteld

De aanpak

Stap 1: Huidanalyse en intakegesprek

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, huidconditie en te verwachten resultaten, krijgt u eerst een kosteloos kennismakingsgesprek. We analyseren uw huidconditie. Aan de hand van uw wensen maken we een persoonlijk behandelplan voor een jongere huid.

Stap 2: Behandeling van binnenuit

Om uw huid optimaal te verjongen en te verstevigen, ondersteunen we de behandeling van binnenuit met verjongings supplementen van LavieSage. Bovendien bieden deze verjongings supplementen preventieve bescherming tegen veroudering en uv-licht. Zo krijgt u niet alleen sneller, maar ook een mooier en langduriger resultaat! Voordeel is dat deze suppletie uw gezondheid positief beïnvloed en u snel merkt dat u meer energie krijgt.

Stap 3: Behandeling van buitenaf

Al na de eerste behandeling zal uw huid steviger aanvoelen en er frisser en stralender uitzien. Vervolgens houden we met periodieke onderhoudsbehandelingen de huidconditie op peil. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, bepalen we gedurende het traject.

Stap 4: Dagelijkse verzorging

Om het resultaat van uw behandeling te verhogen en te verlengen, adviseert de huidspecialist speciale producten voor thuisgebruik. Deze krachtige producten behandelen de huid dieper dan cosmetica en verminderen rimpels, lijntjes en verslappingen. Zo werken we samen aan een effectieve huidverjonging!

Afspraak maken

Wilt u een vitale en zelfverzekerde uitstraling? Plan direct uw afspraak in voor een kennismakingsbehandeling om een jongere, stevigere huid te krijgen. Mail vasb@fxva-ivfvba.ay of bel: (038) 36 36 634