Gevoelige huid

Breng uw huid in balansgevoelige huid eczeem dreamstime_m_23055555-300x200

Heeft u last van een trekkerige huid? Of zelfs droogtelijntjes en vlekjes? U heeft de neiging een dikke laag crème aan te brengen, maar dat werkt juist averechts. SkinVision brengt uw huid de speciale Vocht en Vitamine Huidpeeling weer in balans. Geneeskrachtige werkstoffen verminderen roodheid en jeuk, uw huid wordt zachter en u krijgt een gezonde huidglans.

  • Hersteld, kalmeert en geneest uw onrustige huid
  • Kalmeert en verkoeld
  • Verminderd trekkerig gevoel en vlekjes
  • Verzacht uw gevoelige huid
  • Uw huid wordt egaal en rustig

Sinds ik bij Karin ben is mijn gevoelige huid zo goed opgeknapt! Omdat mijn huid zo gevoelig was, kon ik niet meer tegen de zon. Nu kan ik weer gewoon goed tegen de zon en mijn huid voelt heel fijn aan. Goede produkten en behandelingen.

 

Ik had een hele gevoelige hoofdhuid en last van roos en een jeuk. Soms zo erg dat ik ook schilfertjes en jeukende rode plekken op mijn gezicht kreeg. SkinVision heeft medische shampoo’s die echt helpen! Na 2 behandelingen met de shampoo die Karin me adviseerde, voelde mijn hoofdhuid weer fijn aan. Eindelijk kan ik mijn zwarte kleding weer aan zonder dat hier een laag witte schilfers op ligt. En mijn hoofdhuid voelt eindelijk weer fijn en schoon!

Hoe werkt het?

U krijgt in deze behandeling een reiniging, huidpeeling, hydratatie, huidverzorging en persoonlijk verzorgingsadvies.

 

De aanpak

Persoonlijk behandelplan

Omdat elke huid uniek is, hanteren wij als specialist in gevoelige huidproblemen een aanpak op maat. We analyseren uw huid en stellen op basis daarvan een persoonlijk behandelplan samen.

Stap 1: Huidanalyse en intakegesprek

Om een rustige egale huid te krijgen, krijgt u vooraf een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een nauwkeurige huidinspectie en we bespreken uw wensen. Nu zal duidelijk worden welke behandeling uw huid nodig heeft.

Stap 2: Behandeling van binnenuit

Uw gezicht weerspiegelt de conditie van uw lichaam. Een gevoelige huid en eczeem kunnen diverse oorzaken hebben. Om uw huid effectief te verbeteren, pakken de oorzaak van de gevoelige huid aan met Beauty supplementen van LavieSage. Uw huid kalmeert en wordt zachter.  Zo krijgt u niet alleen sneller, maar ook een mooier en langduriger resultaat! 

Stap 3: Behandeling van buitenaf

Met de juiste producten en behandeling merkt u snel verbetering. Om uw huid snel en effectief te verbeteren, krijgt u altijd een behandeling op maat. Vervolgens houden we met periodieke onderhoudsbehandelingen de huidconditie op peil.

Stap 4: Dagelijkse verzorging

Om het resultaat van uw behandeling te verhogen en te verlengen, adviseert de huidspecialist speciale producten voor thuisgebruik. Deze producten behandelen de huid dieper dan cosmetica. U merkt nu snel vermindering van gevoeligheid, roodheid en jeuk. Zo werken we samen aan een egale gezonde huid die mooi is én mooi blijft!

Afspraak maken

Heeft u een gevoelige huid of last van eczeem? Neem dan nu contact met ons op voor een kennismakingsbehandeling. Als specialist in het verbeteren van uw huidconditie, helpen wij u graag aan een rustige en gave huid. U ziet en voelt het verschil direct!