Huidverbetering

Uw stralend gezonde huid is binnen handbereik

 

huidverjongingHeeft u last van zoals huidproblemen zoals couperose, rosacea, eczeem, gevoelige huid, acne, vlekjes, littekens of andere huidoneffenheden? U wilt uw huid op een natuurlijke manier verbeteren, en effectief?

We willen allemaal een mooie huid. Om huid te verbeteren en in topconditie te houden heb ik voor u het unieke SkinConcept ontwikkeld. Met de nieuwste bewezen technieken, effectieve huidbehandelingen en natuurlijke producten pakken we uw huidprobleem bij de oorzaak aan. Zo krijgt u optimaal resultaat uit uw behandeling en producten. U krijgt niet alleen snel maar ook langdurig een mooie en gezonde huid.

Huidoneffenheden verwijderen en voorkomen

 

Met de speciale blend- of coagulatie techniek behandelen wij de oneffenheid. De behandeling gaat snel is vrijwel pijnloos.  In veel  gevallen is de oneffenheid in één behandeling te verwijderen. Het voordeel is dat er slechts een paar dagen na de behandeling een kleine oneffenheid te zien is en het wondje vrijwel zonder littekens geneest. Omdat wij als huidspecialist over een uitgebreide kennis beschikken, kunnen we tevens signaleren wanneer een blaasje, vlekje of bultje meer is dan een oneffenheid. In dat geval verwijzen wij u door naar de huisarts.

Het beste resultaat

 

Om een mooie gave huid te krijgen, krijgt u tips om huidoneffenheden te voorkomen en het resultaat van uw behandeling zo lang mogelijk vast te houden. Voor het beste resultaat adviseert de huidspecialist speciale producten voor thuisgebruik. Deze producten zijn ter ondersteuning van de behandelingen en zullen het resultaat van de behandelingen verhogen en verlengen. Samen gaan we voor een mooie huid.

Reken nu af met uw huidoneffenheid

Heeft er weleens iemand goed naar uw huid gekeken? Bij huidspecialist SkinVision krijgt u een persoonlijke huidanalyse. Na het bepalen van uw huidtype maken we een behandelplan die bij uw huid, wensen en tijd past. Mijn passie is om u te laten stralen! Vul het onderstaande formulier voor een kennismakingsbehandeling of Boek nu een afspraak

Vooraf krijgt u een vrijblijvend intakegesprek en een verzorgingsadvies voor thuis. , eventueel kunt u na de intake meteen de behandeling ondergaan.