Skin Concept

Gun uzelf een mooie gezonde huid en maak kennis met ons vernieuwde Skin Concept, speciaal met zorg voor u samengesteld. Tijdens de kennismakingsbehandeling stemmen we uw Skin Concept persoonlijk af door een keuze te maken uit de beste behandelingen en producten voor uw huid.

Huidanalyse en Intakegesprek

Om uw huid de best passende behandeling te kunnen geven, gaat aan alle behandelingen een uitgebreide huidanalyse en intakegesprek vooraf. We nemen we uitgebreid de tijd en luisteren kritisch naar uw wensen. Bij SkinVision krijgt u echte aandacht. Aansluitend bespreken wij de best passende oplossing voor een mooie huid. Ook kunt u kiezen voor een kosteloos en vrijblijvend huidconsult van 20 minuten.

Gezonde huid

Om de behandeling van binnenuit kracht bij te zetten, geven wij voedingsadvies en werken wij met speciale Beauty Supplementen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat deze supplementen een positief effect hebben op de huid en gezondheid. Voor een nóg mooier en langduriger resultaat. Hiermee pakken wij uw huidprobleem bij de oorzaak aan. U krijgt zichtbaar een verzorgde en gezonde huid.

Huidverzorging en advies

Om een mooie gave huid te krijgen, krijgt u voor de behandeling een speciaal verzorgingsadvies voor thuis. Omdat deze huidproducten dieper werken dan cosmetica, krijgt u snel zichtbaar een mooie huid. Deze producten zijn ter ondersteuning van de behandelingen en zullen het resultaat van de behandelingen verhogen en verlengen. Zo werken we samen aan een huid die mooi is én blijft.

Behandeling op maat

Als erkend en gecertificeerd Schoonheidsinstituut werkt SkinVision uitsluitend met natuurlijke krachtige producten en de nieuwste bewezen technieken. Uw huid wordt behandeld door deskundige en gediplomeerde huidspecialiste Karin Steen Redeker. Er wordt steeds gekeken naar voortgang en conditie van uw huid, zo zal de behandeling perfect afgestemd blijven op uw wensen en uw huidconditie.

Nazorg

Bij ons krijgt u altijd gratis nazorg. Wanneer u start met het Skin Concept, krijgt na enkele weken nogmaals een gratis huidconsult. We kijken samen hoe uw huid verbeterd is en welke verbetering u nog meer wenst.

Natuurlijke krachtige producten en de nieuwste bewezen technieken

Om uw huid effectief te verbeteren stellen wij tijdens de kennismakingsbehandeling het speciale  Skin Concept voor u samen. Omdat u uniek bent heeft SkinVision, na 15  jaar ervaring, voor u de beste producten in combinatie met de nieuwste bewezen technieken samengesteld.

Huidspecialist Karin Steen Redeker

Huidspecialist Karin Steen Redeker

Gun uzelf een verzorgde en gezonde huid. Ik zie er naar uit om het mooiste in uw huid naar boven te halen en u weer een prachtige uitstraling te geven. Vul het onderstaande formulier in of bel (038) 36 36 634 om kennis te maken met ons speciale Skin Concept. U ervaart direct verbetering voor uw huid.