De specialiste

Altijd een waardevolle oplossing voor uw huid

Graag stel ik me aan u voor: Karin Steen Redeker, huidspecialiste van SkinVision. Bevlogen en doelgericht. Mijn missie is u een vitale en zelfverzekerde uitstraling te geven, door uw huid effectief en waardevol te verbeteren en u te helpen bij het behouden van uw gezonde huid.

 

Het beste resultaat

Als sinds 2001 stel ik voor mijn klanten de beste behandelingen samen, in combinatie met effectieve huidproducten. Daarbij ben ik altijd op zoek naar verbetering en gezondheid. Zo bereiken we het beste resultaat voor uw huid!

 

Persoonlijke aandacht

Ieder mens is uniek. En elke huid dus ook! Omdat u bij SkinVision persoonlijke aandacht krijgt, voelt u zich al snel op uw gemak. Ik luister graag naar uw wensen, zorg voor een individueel behandelplan en neem alle tijd om uw huid effectief te verbeteren. Met een snel en duurzaam resultaat.

 

Skin Concept

Om u het beste resultaat te kunnen bieden, stellen we een effectief en persoonlijk behandelplan samen. Op basis van studies en ervaring heb ik voor u het speciale Skin Concept ontwikkeld. Voor een snel, mooi en langdurig resultaat is behandeling van zowel binnenuit als buitenaf een vereiste. Dit geeft uw huid toegevoegde waarde.

Van jongs af aan wist ik het al: Dit is wat ik wil!

Schoonheidssalon SkinVision IJsselmuiden Huidspecialist Karin Steen RedekerAls meisje van 6 jaar kwam ik al in aanraking met huidproblemen en mocht ik een keer mee naar een huidspecialist. Daar was ik zichtbaar onder de indruk van een poster die een ernstig huidprobleem liet zien. De huidspecialiste, die mijn geschrokken gezicht zag, vertelde mij dat ze dit kon oplossen. Toen dacht ik: Wow, dat wil ik ook. Dit is wat ik wil!

Als huidspecialiste en schoonheidsspecialiste heb ik speciale opleidingen gevolgd op het gebied van verbetering en verjonging van de huid. Om mijn vakkennis up-to-date te houden en uit te breiden, volg ik regelmatig scholingen.

SkinVision werkt met de nieuwste technieken en bewezen resultaten. Zo is uw huid in vertrouwde en vakkundige handen!

 

Kennismakingsbehandeling

Heeft er ooit iemand goed naar uw huid gekeken? Heeft u een huidprobleem? Wilt u uw huid jong en langdurig gezond houden? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend huidconsult. Direct zichtbare huidverbetering ervaren? Maak dan een afspraak voor een Kennismakingsbehandeling. Welkom bij SkinVision. Ik zie er naar uit om het mooiste in uw huid naar boven te halen en u een jonge, verzorgde uitstraling te geven.