Spreekuur Huidproblemen

Wilt u echt een mooie huid?

Tijdens het Spreekuur Huidproblemen kunt u terecht voor al uw vragen over huidproblemen, huidverzorging, huidbehandelingen en Overbeharing.

huidspreekuurU wilt graag een mooie huid of u heeft een huidprobleem en zoekt een effectieve oplossing? Of u wilt advies om uw huid in goede conditie te houden? Als aanvulling op onze reguliere afspraken biedt SkinVision vanaf nu een Spreekuur Huidproblemen.

Tijdens een huidconsult van 15 minuten krijgt u een korte huidanalyse en u weet wat voor huidprobleem u heeft. Wilt u uitgebreide huidanalyse met een persoonlijk huid advies en een effectieve oplossing om uw huid te verbeteren?

Tijdens de kennismakingsbehandeling krijgt u een persoonlijk afgestemd huidplan die aansluit bij uw wensen. U ervaart gelijk een mooie huid tijdens de korte proefbehandeling. U weet nu precies wat u zelf kan doen om een mooie huid te krijgen en te houden. Het behandelplan in de salon zal dit resultaat verhogen en verlengen. Zo werken we samen aan een huid die mooi is en mooi blijft! 

Voordelen voor u:

  • Effectieve huiverbetering
  • Uw wensen staan voorop
  • ALTIJD een behandeling op maat
  • Kosteloos en vrijblijvend
  • Nauwkeurige huidinspectie
  • Persoonlijk huidadvies

U bent van harte welkom op ons Spreekuur Huidproblemen voor een kosteloos en vrijblijvend consult met huidspecialist Karin Steen Redeker. Neem nu contact op voor een afspraak vasb@fxva-ivfvba.ay of bel: (038) 36 36 634. U krijgt een huidconsult van 15 minuten.

Wilt u direct zichtbare huidverbetering? Boek dan nu een kennismakingsbehandeling.