Huidverbeterende Bindweefselmassage

Bekend van Rtl 4Het gaat u steeds meer opvallen en u begint zich eraan te storen. Rond de ogen ontstaan  fijne lijntjes en rimpels. Ook naast de mond wordt de huid slapper. Kijk eens die mooie foto van 10 Jaar geleden. Uw huid had meer veerkracht, was voller, glanzend en egaal. Tja, de huid waar je op je 30e mee wakker wordt, daar moet je het op je 40e de hele dag mee doen. Wilt u er ook langer jonger uitzien? Tijd voor een effectieve actie!

Een bindweefselmassage is een intensieve en aangename massage. Speciale technieken activeren de huid en herstellen op natuurlijke wijze wat de huid heeft verloren. Dit geeft algehele huidverbetering, -versteviging en -verjonging. Voor een veerkrachtige huid met een gezonde huidglans. U gaat weer stralen!

U kunt de bindweefselmassage als losse behandeling ondergaan. Voor huidverjonging en anti-aging wordt het beste resultaat bereikt in kuurverband.

De huid wordt verstevigd, krijgt een mooie, egale teint en voelt zacht en glad aan. Verminderd acne en littekens. Lees meer

Al na 2 behandelingen merkte dat mijn vale huid weer een frisse uitstraling kreeg. Ik heb meer kleur op mijn gezicht en mijn huid straalt weer. Tijdens de bindweefselkuur merk ik dat mijn slappe huid steeds strakker wordt. Bindweefselmassage is een aanrader voor iedereen die een natuurlijke huidverjonging wil.

Het beste resultaat

Om een mooie gave huid te krijgen, krijgt u vooraf een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek en een verzorgingsadvies voor thuis. Voor het beste resultaat adviseert de huidspecialist speciale producten en beautysupplementen voor thuisgebruik. De bouwstoffen in deze beautysupplementen zorgen voor optimaal resultaat van uw behandeling. Zo krijgt u mooier, sneller en hoger resultaat. Samen gaan we voor een mooie huid.

Bindweefselmassage

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Verstevigd en verjongd de huid
  • Verbetert hydratatie van een droge huid
  • Verminderd vlekjes
  • Stimuleert doorbloeding voor een gezonde huidskleur
  • Verfijnt huidstructuur
  • Verbetert een doffe teint in gezonde huidglans
  • Geeft algehele huidverbetering en huidverjonging

Nieuwsgierig geworden? En u wilt u een natuurlijke mooie huid met gezonde huidglans en veerkracht? Of minder lijntjes en rimpels? Neem even contact op voor een kosteloos huidconsult of meer informatie. Mail vasb@fxva-ivfvba.ay of bel: (038) 36 36 634