Beauty supplementen, wat zijn dat?

28/03/2015 - karin

Beauty supplementen van LavieSage zijn speciale geconcentreerde voedingstoffen voor een voor een gezonde huid. Wilt u uw huid langdurig mooi en gezond houden? Of eindelijk een uw huidprobleem effectief aanpakken? Waarom heb je dan extra voedingsstoffen nodig? We eten en leven toch allemaal gezond?

laviesage beautysupplementen nutricosmetics skinvision ijsselmuiden huidspecialist

Voeding

Om ervoor te zorgen dat we gezond zijn en blijven, eten en leven we gezond. Ons lichaam heeft voeding nodig om de juiste bouwstoffen ook aan de huid te geven. We leven en eten allemaal gezond, toch? Dat ons moderne voedingspatroon geen garantie is voor goede gezondheid, is ook een wetenschappelijk feit. Hoe komt dat? Door de afname van vitamine’s en mineralen in groente en fruit. De bodem is armer en alles moet sneller gekweekt worden. Daarbij worden voedingsmiddelen geoogst wanneer het nog niet rijp is, tegen de tijd dat het in de winkel ligt is het dan bijna rijp.

Ons lichaam

Gezonde voedingstoffen die we wel binnekrijgen wordt eerst naar de hersenen gestuurd, daarna naar de belangrijkste organen en spieren…als allerlaatst in de rij is de huid aan de beurt, als er tenminste nog wat over is. Ons lichaam kiest nu eenmaal voor een gezond functioneren. Ik merk dat de huidproblemen toenemen en ik kom veel mensen tegen met een vermoeide uitstraling. Wanneer de eerste lijntjes ontstaan of de huidglans verdwijnt is er een begin van huidveroudering. Hoe komt dat dan toch? In tijden van drukte en stress vreten onze hersenen enorm. Voor de huid blijft er dus niets over en krijgt voedingstekort. Uw huid zal sneller verouderen. Dat zie je. En hoe gaat het met u? Druk?

Bouwstoffen voor de huid

Beautysupplementen zijn geen gewone pilletjes. Het is puur natuurlijke voeding in extra hoge dosering. Hoe kan uw huid zichtbaar verbeteren? De meeste bouwstoffen van onze beautysupplementen worden rechtstreeks naar de huid toe gestuurd, het verschil wat we met gezonde voeding en vitamine pilletjes niet kunnen behalen. Hierbij is gezonde voeding een goede ondersteuning. Het voordeel is dat u zich ook gezonder en fitter gaat voelen…en dat zie je! Wetenschappelijk heeft aangetoond dat de beautysupplementen van LavieSage een positief effect hebben op de huid. Bij consequent gebruik hebben deze een krachtig anti-ageing effect, voor een zichtbaar mooiere en jongere huid.

Verbetering voor elke huid

Of het nu gaat om huidverslapping, futloze uitstraling, acne, eczeem, gevoelige of droge huid. Resultaat voor elke huid is te verkrijgen met beautysupplementen van LavieSage. Voordeel is dat u niet alleen snel, maar ook duurzame huidverbetering krijgt. Bij een gratis huidconsult kijken we welke voedingsstoffen uw huid mist, of hoe u langdurig uw gezonde en jonge uitstraling behoudt. En we gaan na welke resultaten voor u haalbaar en wenselijk zijn. Zo verbeteren we gericht de huid van binnenuit. De juiste bouwstoffen en beautysupplementen worden voor u persoonlijk geselecteerd. Samen stellen we een persoonlijk behandelplan op voor uw huid.

Huid behandeling

Om uw huid te verbeteren, te verstevigen of te verjongen heeft SkinVision de mooiste producten en technieken voor u. Een huid met te weinig bouwstoffen blijft leeg, zelfs met de beste technieken, apparatuur en cosmetica. Wanneer we bij deze behandelingen extra voeding aan de huid geven, behaald u niet alleen sneller, maar ook een hoger en langduriger resultaat. U wilt immers dat een product of behandeling ook echt iets voor uw huid doet! De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen.

schoonheidssalon SkinVision Huidspecialist Karin Steen Redeker schoonheidssalon SkinVision IJsselmuiden Huidspecialist Karin Steen Redeker schoonheidssalon SkinVision IJsselmuidenWilt u uw huid langdurig mooi en gezond houden, uw uitstraling zichtbaar verbeteren, snel minder puistjes of uw huidprobleem effectief aanpakken? Neem dan contact op voor een kennismakingsbehandeling. Mail vasb@fxva-ivfvba.ay of bel: (038) 36 36 634. Ik zie ernaar uit het mooiste in uw huid naar boven te halen en u een prachtige uitstraling te geven.

Tot ziens bij SkinVision!

Karin Steen Redeker