Award Party bij SkinVision

13/05/2015 - karin

Award winnaar SkinVision is benoemd tot de beste huidspecialist en schoonheidsspecialist en zet klanten en belangstellenden in het zonnetje

SkinVision-beste-huidspecialist-en-schoonheidsspecialist-IJsselmuiden-Kampen-Genemuiden-Zwolle-Hasselt-MastenbroekWanneer je schoonheidsinstituut als beste gekozen wordt uit 520 huidspecialisten in Noord-Nederland, straal je natuurlijk van oor tot oor. Karin Steen Redeker won op 10 april de Image Skincare ‘Outstanding Performance Award’ en viert dit op vrijdag 29 mei met een sprankelende Award Party bij SkinVision, Mossel 18 in IJsselmuiden.

Klanten, belangstellenden, vrienden en relaties zijn van harte welkom in het schoonheidsinstituut voor een hapje, drankje en demonstratie in een feestelijke sfeer. Karin: “Dankzij mijn klanten heb ik dit kunnen bereiken en dat is voor mij reden om dit met hen te vieren. Het is vooral feest, maar er is zeker gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste behandelingen en producten”.

Win een led AWARD-behandeling

SkinVision is al vijftien jaar een begrip in huidverbetering en beautybehandelingen. Karin vertrouwt op de expertise van o.a. Gabson Professional Skin Solutions en Rosel Heim. Nieuw is de LED Licht Therapie. Een helend LED Licht masker met een diepe ontspannende werking op de gezichtshuid en direct merkbaar resultaat. SkinVision biedt deze revolutionaire behandeling als eerste in de regio aan. Ervaar het zelf tijdens de Award Party! Bezoekers maken kans op een uitgebreide image peeling en LED AWARD-behandeling met huidpeeling, ter waarde van € 144,-.

Karin is een vakvrouw met passie, die graag mensen wil helpen aan zelfvertrouwen en een mooiere huid. “Omdat ik aan den lijve heb ondervonden welke invloed een huidprobleem kan hebben, weet ik hoe belangrijk het is om deze mensen blij te maken.”

Interessante aanbiedingen

Nieuwe bezoekers kunnen tijdens de Award Party op vrijdag 29 mei een afspraak maken voor een gratis huidconsult. Iedereen krijgt een kortingsbon. Voor de 1e 40 bezoekers is er een leuk extraatje. Laat u in de stoel verrassen met een LED-Licht masker/peeling/handbehandeling of kom gewoon meefeesten onder het genot van een hapje en een drankje. Tot 29 mei!” Kijk voor meer informatie op www.skin-vision.nl of like SkinVision op Facebook: www.facebook.com/HuidspecialistSkinVision.

Kijk voor meer informatie op www.skin-vision.nl of like ons op Facebook: www.facebook.com/Huidspecialistskinvision