Acne Behandelen

Acne heeft verschillende oorzaken. Omdat elk acne probleem anders is, stellen we een persoonlijk behandelplan op dat bestaat uit een aantal stappen.

Ik heb nu 2 behandelingen gehad en merk dat ik nu al minder pukkels en mee-eters heb! Dank je Karin!

Stap 1: Reiniging van buitenaf

Periodiek komt u langs voor een acnebehandeling. Hoe vaak dit nodig is, hangt af van de ernst van uw acne. Gemiddeld hebben we een kuur van vier tot zes behandelingen nodig om de acne tegen te gaan en onder controle te krijgen. Daarna is een maandelijkse behandeling voldoende.

Stap 2: Reiniging van binnenuit

De lever en darm hebben een reinigende werking. Om die een handje te helpen, geven wij voedingsadvies en werken wij met voedingssupplementen. Deze supplementen ondersteunen de stofwisselingsprocessen, waardoor we de oorzaak van de acne aanpakken en puistjes sneller verdwijnen.

Stap 3: Dagelijkse verzorging

Voor een schone, frisse huid op de lange termijn is de dagelijkse verzorging zeer belangrijk. Hiervoor bieden wij de producten van Image Skincare. Deze producten hebben een medische werking, pakken de acnebacterie aan en maken uw huid snel fris en gezond.

Bij het doorlopen van de stappen bieden wij persoonlijke begeleiding. Samen gaan we voor een schone, frisse en gladde huid.